Jeannette Stuart

Trance Mediumschap

Spiritueel numerologe & Auteur

Recensie

Helderzien via 13 schakels


Je hebt zelf de keuze gemaakt om hier op aarde te komen. Een cadeau die we zelf hebben gekozen en alleen nog hoeven uit te pakken. Hier krijg je een leven lang de tijd voor. Op je eigen tempo je leven leiden zoals jij dat wilt. Als regisseur je eigen film regisseren en produceren door bewust te luisteren naar je lichaam en ziel met als ondersteuning veel kracht en een flinke dosis humor.


Resetten- dit voelt geweldig, heerlijk.


Keuzes die je maakt vanuit jezelf en je hart. Zo mooi om dit te ervaren. Verlichting! Het is een heel proces om de film te produceren en het jaat je lukken. Door grenzen te stellen en de ander vergeven kun je de dingen loslaten en een nieuw begin maken. Zo dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken en ervaren.


Dit boekje hoort zeker thuis in iedere bibliotheek waar je het kunt pakken als je het weer even nodig hebt of een ander hiermee een aanreiking wilt geven. 

Door de liefdevolle toenadering en geestelijke hulp van Jeannette is het een hele rijkdom dat ik dit persoonlijk heb mogen ervaren en beleven en mee mag nemen in mijn eigen film.


❤ Dankjewel hiervoor...

Lieve groet, Marina de Jager te Terborg.Recensie

Helderzien via 22 inzichten


Van harte proficiat geachte lezer, door het lezen van dit boek gaat uw proces van zelfkennis een nieuwe fase in. De 22 is binnen de numerologie een meestergetal en is, naast het aantal onderwerpen waarvan u kunt gaan genieten, ook het zielsgetal van Jeannette Stuart, de auteur van dit boek. U gaat vanuit uw binnenwereld het doel van "het Zijn" beter begrijpen. Jeannette heeft als trance medium een rechtstreeks contact met de bron en kan u zonder omwegen direct in uw hart raken.


Dit boek geeft troost omdat u gaat ervaren dat we nooit alleen zijn. Het licht zal liefdevol u steeds willen bemoedigen wanneer u bereid bent om uw levenlot te omarmen en u daar niet vanaf laat leiden door de buitenwereld. Zoals u in dit boek zult gaan ervaren worden we Thuis gebracht door onze dierbaren en worden we feestelijk welkom geheten. De Vader ziet Zijn kinderen al van verre komen, u wordt verwacht.


Nu is het zo, wat Jeannette heel mooi aangeeft, er wordt teruggekeken op ons leven. De vragen die o.a. te maken hebben met het "waarom" krijgen het juiste antwoord. Ook wordt u erop gewezen waar u de kansen niet optimaal heeft benut. Dus geachte lezer, u bent nu nog op de aarde en u kunt dus nu rangeren naar een ander spoor, u komt wellicht langs de juiste stations.


Wanneer we op reis gaan kan de reisgids ons begeleiden, de gids kent het programma. Jeannette is nu uw reisleidster die u aangeeft waar uw energiebron zit, de verbinding met deze bron geeft u onuitputtelijke energie en versterkt uw herinnering van alles wat u al wist.


Jeannette is de tolk die namens de Goddelijke wereld u de juiste tekst aangeeft, haar vertaling is kristal helder. U kunt de energie voelen binnenstromen wanneer u vanuit rust en stilte het boek op een van uw chakra's legt. Uw adem is u dankbaar.


Veel leesgenot en inspiratie toegewenst.

Gerrit Jansen, numeroloog te Doetinchem.Recensie

Luisterboek 

Helderzien via 41 thema's


De menselijke stem is een waardevol instrument. Baby's die nog in de baarmoeder vertoeven horen al stemmen, ze kunnen zich alvast leren afstemmen. Wanneer een koor gaat zingen zal de dirigent eerst stemmen om tot een harmonie te kunnen komen. Het gaat om de juiste toonzetting.


Jeannette heeft met dit luisterboek opnieuw weer een fijne snaar geraakt. Door de CD in volledige rust te beluisteren komt er een helende energie bij je naar binnen. Haar stem geeft je hoop en vertrouwen. De toonzetting geeft direct een verbinding tussen hoofd en hart. Voor mij geeft het beluistere mij de mogelijkheid om direct naar het gevoel te gaan omdat ik de tekst niet vooraf hoef te lezen. Wanneer kinderen kunnen lezen is het voor de ouders belangrijk om het voorlezen niet te stoppen. Een kind behoud dan de mogelijkheid om het verhaal direct in te voelen.


De stem van Jeannette brengt je in bepaalde sfeer waardoor je bij innerlijke lagen komt waar je het bestaan nog niet van weet. Zoals ook al op de CD staat vermeld: Het luisterboek "Helderzien" brengt je in verbinding met je innerlijke stem.


Gerrit Jansen, numeroloog te Doetinchem.Recensie

Luisterboek

Helderzien via 41 thema's


Hoera, we kunnen Jeannette niet alleen lezen, maar nu ook horen! Ze heeft haar boek Helderzien via 41 them's ingesproken, wat nieuwe mogelijkheden biedt om haar als gids te ervaren.


Het beluisteren vaan het materiaal geeft een andere belevenis. Je kunt je bijvoorbeeld meer richten op je eigen ontspanning. Je kunt je ogen sluiten, je richten op je adem en van daaruit open staan voor de woorden. Inhoudelijk kende ik het boek al. Het is compact materiaal, wat betekent dat je sommige zinnen meerdere keren wilt lezen om het tot je te nemen. De CD geeft je de mogelijkheid om per pagina (track) te luisteren en het dan te herhalen. Ik beveel het je aan om het op die manier in kleine delen te ervaren. Dat maakt dat je minder hard hoeft te werken en beter bij jezelf kunt blijven. Als een matra laat je de woorden tot je komen. Je merkt vanzelf wel waar je blijft "hangen" in je aandacht, bij welke passage voor jou de toegevoegde waarde ligt.


Jeannette heeft een rustige, duidelijke voorlees-stem. Ze spreekt neutraal, zonder in haar voordracht extra betekenis mee te geven. Dat is een logisch vervolg op haar manier van schrijven, waarin ze altijd de lezer- en nu de luisteraar- centraal stelt. Haar stem helpt jou, om beter op jezelf af te stemmen. Haar dienende werk, om de lezer te stimuleren tot zelfonderzoek en zelfinzicht, komt ook in deze luistervorm goed tot zijn recht.


Luc de Boer

www.hspcoaching.nlRecensie

Luisterboek

Helderzien via 41 thema's


De CD Helderzien via 41 thema's heeft iets bijzonders bij mij teweeg gebracht. De eerste 2 keer dat ik de eerste cd luisterde viel ik in slaap. De stem van Jeannette werkt erg rustiggevend en je wordt er niet moe van maar je wordt gewoon heel erg ontspannen en rustig. De keer erop dat ik de cd beluisterde merkte ik dat hetgeen gezegd werd wel degelijk op een of andere manier bij mij binnen is gekomen. Het klonk niet "vreemd". Er vielen heel veel stukjes van de puzzel in elkaar en het gaf mij een zekere rust. Hierdoor voelde ik mij weer met beide benen op de grond komen. Het gaf (en geeft nog steeds) inzicht hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan zonder mij mee te laten trekken met een negatieve energie. Hoe vaker ik de cd's beluister hoe meer inzichten ik krijg, hoe helderder ik in mijn hoofd wordt, hoe makkelijker ik in bepaalde situatie's kan handelen zonder de hele tijd heen en weer geslingerd te worden door mijn gevoelens. Erg waardevol en ik ben Jeannette heel erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen deze cd's te mogen beluisteren.


Marina de Jager te Terborg.Recensie

Helderzien met 53 stuART kaarten


Wordt  momenteel bijgewerkt!